Стойчо Стоев подписа с Лудогорец за 1,5 години

Имам високи цели и ще се стремя да си изпълня, коментира новия старши треньор

Стойчо Стоев подписа с Лудогорец за 1,5 години | StandartNews.com

Новият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев бе представен пред медиите на стадион "Лудогорец Арена". Специалистът получи фланелка със своето име от изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев. Контрактът на Стоев с шампионите е за 1,5 г.
"За нас е удоволствие да посрещнем Стойчо Стоев на нашия стадион", заяви Петричев.

„Нормално е целите ми да са високи. Ясно е, че няма да е лесно, според мен има още два конкурентоспособни отбора, визирам Левски и ЦСКА. Надявам се да постигна успехи в Лудогорец", коментира Стоев. "Определено отборът организационно се е издигнал много, а и спортно-технически. В този тим идват доста класни играчи. Не, че преди не ги е имало. Лудогорец е на средно европейско ниво, вече има добър имидж. Удоволствие за мен е, че се връщам отново в тима, с който постигнах най-големите си успехи".

Новият треньор на Лудогорец коментира предстоящия мач с Левски.
"Няма да имам много време за промени, но се надявам футболистите да бъдат спокойни за срещата на стадион "Георги Аспарухов". Една евентуална победа за нас може да създаде напрежение в противниковия отбор", категоричен бе Стоев.

ПФК Лудогорец благодари на ръководството на ПФК Арда за проявеното разбиране и професионалното отношение.

По време на първия си престой в Лудогорец през сезон 2013/2014 г. Стоев стана шампион и спечели Купата на България след победа над Ботев (Пд). През лятото на 2013 г. отборът влезе за пръв път в историята си в групите на Лига Европа, където постигна безапелационните пет победи и едно равенство в конкуренцията на ПСВ (Айндховен), Черноморец (Одеса) и Динамо (Загреб). Впоследствие воденият от Стоев тим отстрани Лацио на 1/16 финалите в същия турнир и отпадна на 1/8 финалите от Валенсия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай