Стоичков се хвърли в защита на Меси

Следващият президент на Барса трябва да предложи нещо по-конкретно на Лео, заяви звездата ни

Стоичков се хвърли в защита на Меси | StandartNews.com

Българската футболна легенда Христо Стоичков за пореден път се изказа в подкрепа на Лионел Меси. Стоичков даде интервю за популярния в последно време френски телевизионен канал beIN Sports, където коментира ситуацията с рекордния личен договор на аржентинската суперзвезда.

Самият Меси не е задължавал никого да му бъде даван договор с такива параметри. Те му го предложиха, той го подписа, заяви Ицо. В същото време той призова следващият борд на клуба да бъде по-предпазлив при преговорите с Меси за евентуален нов договор и задържането му в отбора след юни.

"Следващият президент на Барселона трябва да предложи на Лео нещо конкретно, където трябва нещата да са изяснени предварително."

Наскоро стана ясно, че аржентинецът е спечелил около 555 милиона евро от настоящата си четиригодишна сделка, която изтича през лятото.

Бившият нападател на Барселона също анализира формата на каталунците, които влизат в седмица с мач в Шампионската лига във вторник, а техен съперник е Пари Сен Жермен. През уикенда каталунците отнесоха Алавес с 5:1.

"Убедителната победа над Алавес е важна от гледна точка на възвръщането на онзи победен манталитет в Барселона, който е присъщ на клуба, добави Стоичков. "Играх с Роналд Куман в продължение на пет години. Познавам го добре и имам вяра в него. Треньор, който е играл футбол за Барселона, е важен. Младите играчи трябва да се учат от него, защото той олицетворява до голяма степен фундамента на клуба, завърши българският номер 8.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай