Стоичков с прочувствено послание към волейболистките на Марица

Маричанки също записаха послание до Камата

Стоичков с прочувствено послание към волейболистките на Марица | StandartNews.com

Най-успешният български футболист Христо Стоичков отправи послание към волейболния шампион на България при жените – Марица (Пловдив), съобщиха от клуба. За втори пореден сезон шампионките ще носят екипите на марката на носителя на "Златната топка" – H8S, съобщаа БНР. 

„Здравейте, скъпи момичета, здравейте шампионки, започва нов шампионат, в който аз не се и съмнявам, че Вие отново ще бъдете шампионки. Защо? Защото сте най-добри. Тази година Ви предстои и голямо приключение в Шампионска лига. Там са най-добрите и Вие заслужавате да бъдете сред най-добрите. В новото първенство – здрав дух, винаги да бъдете с този непримирим маришки дух да покажете на всички, че сте най-добрите. От далечно Маями както винаги имате една голяма прегръдка от мен. Очаквам незабравими мачове, незабравими вечери с нашата прекрасна публика. Поздрави на всички и много успехи тази година“, заяви Стоичков в послание към шампионките.

Маричанки също записаха послание до Камата, в което му благодарят за подкрепата. „Здравейте от нас, благодарим Ви за хубавите послания и подкрепата. Очакваме Ви на трибуните в слънчев Пловдив. Прегръщаме Ви!“

Първият мач на Марица за новия сезон е днес от 17:30 часа в зала "Сила" срещу Марица 2022. В двубоя маричанки ще бъдат представени за новия сезон, а публиката може да участват в томбола с награди – 10 безплатни билета за първия домакински мач на отбора в Пловдив в Шампионската лига на 20 декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай