Стоичков люто се закани, реже глави наред!

Камата избухна яростно

Стоичков люто се закани, реже глави наред! | StandartNews.com

Забранявам да ме слагат под общ знаменател с други! Това заяви Христо Стоичков в подкаста "Код Спорт" по повод твърденията за провала на "Четвъртите в света".

Мега звездата на българския футбол категорично се разграничи от съотборниците си от звездния тим от САЩ 94, които в момента управляват БФС и футбола ни.

"Да се казва точно този, този и този - призова Камата. - Четвъртите в света са треньори, доктори, масажисти, водачи на групата, президенти, футболисти - играли или не. Когато говориш, давай имена. Ако някой още веднъж не спомене някой поименно, а говори глобално за "Четвърти в света", така ще го изрежа, че свят ще му се завие." 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
9 Коментара
Петя
преди 4 месеца

Нека тия Стоичков си ходи в Америка,стига се е хилил от екрана с тия реклами.Омръзна ми да го гледам.

Откажи
Байуи
преди 4 месеца

Скъпа Путя,Стоичков си ходи където ,когато и както си поиска,а не като тебе само на майната си!

Откажи
Ddfgf
преди 4 месеца

Тъп селянин мангал.

Откажи
Павел
преди 4 месеца

Отвориш интернет _ Стоичков ! Пуснеш телевизора_ Стоичков! За разнообразие Рачков ! Или и двамата! Аман бе ! Не е за чудене,че сме толкова зле след като това са най- известните хора на България !

Откажи
Жудист калважан
преди 4 месеца

Що не отвориш НМП ве,и да се навреш там,паразит!

Откажи
Paco
преди 4 месеца

Ицко винбета, много алчен ! Рекламира всичко наред само и само парата да пада. Алчност голяма. Още не се е сетил дамски превръзки да рекламира и там има хляб за гладните като него.

Откажи
ловров
преди 4 месеца

всичките, вие четиримата коментатори, сте на нивото на некви гневни, от собсвените си неудачи, нисши вредни червей. Стоичков ни донесе толко радост и гордост

Откажи
Байко
преди 4 месеца

Радости на игрището ДА но и тъпни в рекламите много,много. Особено с кюфтетата на мама дето е беше забравил.Да голям футболист НО за реклами не става.Простеят думите който говори но това е работа на агентите по рекламата,а той глупендъра ги приема.Все пак респект и уважение.

Откажи
Чоли
преди 4 месеца

Ице,голям футболист беше, България се гордее с теб,но се принизяваш мнооого като участваш в тези тъпи и елементарни реклами бе човеко.

Откажи