Стоев: Знам къде са ни проблемите

Стоев: Знам къде са ни проблемите   | StandartNews.com

Белек. Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че знае къде са проблемите на тима след равенството 1:1 с Рубин Казан в контролата от подготвителния лагер в турския курорт Белек.

„Днес видях, това което и очаквах. Стоим тежко на терена, но е нормално след тежките тренировки. Липсва скорост и бързина в играта ни. Тях ще ги търсим в Испания, където е следващият ни лагер. Все пак имаше и добри неща, ще се опитаме да изчистим грешките в тренировките. От време на време се получаваха и скоростни неща", заяви специалистът, цитиран от gong.bg.

„Не ми хареса, че малко се подведохме по играта на Рубин през второто полувреме. Те играха малко затворено. Трябваше да движим топката малко по-бързо, а ние не успяхме. Позволихме на Рубин да ни отнемат топката и да създават добри атаки. Фланговата атака не е това, което ми се иска. Аз знам къде са проблемите. Нямаме нужната пъргавина за момента. Създаваме известен брой положения, които за момента не успяваме да вкараме", допълни още той.

„Най-много ми харесва, че Луму е изключително съвестен и попива много бързо. Все още не е свикнал със стила на отбора, както и ние с неговия. Личи си обаче, че е качествен състезател. Малко е по-различен от Мисиджан. Вържил е по-здрав физически, търси силовите единоборства. Луму е малко по-различен. Едно са научени холандците да пробиват по фланга и да атакуват. Рубин игра с трима защитници, нещо, което може да ни предложи и Лацио. В Испания ще имаме и такива тренировки", продължи специалистът.

„Барт можех и днес да го използвам, но не искахме да рискуваме. При Сашо Александров и Платини ще е нужно още време. Иван Стоянов не е с нас на лагера, тъй като собственикът на клуба искаше да доуточнят някои финансови неща. За момента те на са уточнени и затова не е с нас на лагера. Причината не е спортно-техническа", завърши треньорът на Лудогорец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай