Стоев: Надиграхме ЦСКА, но не сме шампиони все още

Стоев: Надиграхме ЦСКА, но не сме шампиони все още | StandartNews.com

Разград. Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе изключително доволен след успеха с 1:0 над ЦСКА, който приближи разградчани до третата им поредна титла в А група. Спецът заяви, че неговият тим е надиграл "червените" и заслужено е стигнал до победния гол.

"Определено от това, което видях, надиграхме ЦСКА. По-добрият отбор бяхме, това не подлежи на коментар. На фона на играта, която показахме, беше заслужено да вкараме", каза Стоев.

"Има още мачове до края. Да, преднината ни е комфортна, но все още не сме шампиони", добави той.

"Теоретично не сме шампиони. Теоретично ако загубим всички мачове, няма да сме първи. Аз и преди мача казах, че да има лек спад е нормално при толкова много изиграни мачове. Днес показахме, че сме един класен отбор, който заслужава мястото, на което е в момента", сподели още наставникът на Лудогорец.

„Чакат ни още двубои. Разликата е добра, но не бива да се уповаваме на нея. Имаме сериозни срещи до финала. Надявам се, че понеже две години поред ставаме шампиони в последния кръг, този път да си осигурим титлата по-рано и да не държим в напрежение нашия собственик", допълни Стойчо Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай