Стартова оферта по вкуса на клиента с бонус от 8888.bg

Всички лицензирани букмейкъри у нас посрещат новите си клиенти с оферти за добре дошли

Стартова оферта по вкуса на клиента с бонус от  8888.bg | StandartNews.com

Всички лицензирани букмейкъри у нас посрещат новите си клиенти с оферти за добре дошли. Промоциите стандартно включват добавяне на допълнителни средства за игра, които трябва да бъдат разиграни в определен размер, както и евентуално безплатен залог, който не върви с някакви допълнителни изисквания. Обикновено все пак стартовите предложения са като цяло фиксирани и не подлежат на модификация спрямо вкуса и интереса на потребителите. Със стартовия 8888 бонус код обаче ситуацията е различна - операторът отваря пред току-що присъединилите се клиенти богат спектър от варианти, а играчите сами могат да избират към коя опция да се насочат.

Размерът на бонуса може да достигне до 200%!

И това съвсем не е шега. Любопитното е, че букмейкърът стимулира с толкова сериозна добавка за игра тези потребители, които изберат да стартират със средства близо до минимума - под 30 лева. Това означава, че при първоначален депозит от 25 лева новият клиент ще има и още 50 под формата на кредити за залози. Колкото повече се повишава сумата на първата вноска пада и процентът, но пък расте абсолютната стойност на бонуса. А неговият таван е фиксиран също така доста високо като за спортна промоция - той достига до 500 лева!

И тук е поставено изискване за разиграване, което означава, че допълнителната сума не може да се тегли, а трябва да се използва за залози в зададения от оператора размер. Колкото по-малко внесе играчът, толкова повече трябва да превърта. На пръв поглед не изглежда точно така, но в условието е записано, че трябва да се разиграе сумата от депозита и бонуса, а при 200% добавка тази сума нараства осезаемо.

Едва когато се изпълни условието за превъртане, било то 4,7 пъти, 6 или 6,7 пъти (в зависимост от размера на първоначалната вноска), кредитите за игра се превръщат в игра се превръщат в реални пари и се прехвърлят по сметката, от която може да се тегли. Ако, разбира се, поне част от тези средства са оцелели, защото не всички успяват да изпълнят мисията. И все пак изискването е изпълнимо, макар и да не е елементарно, а и трябва да се реализира в рамките на строго определен срок.

Има и безплатен залог за нови клиенти?

Това без преувеличение е черешката на тортата. Потребителите вече са наясно, че когато има free bet 8888, той не е обвързан с никакви допълнителни условия и може да донесе само чиста печалба без никакъв риск на реални средства. А ако играчите обмислят дали да се присъединят към 8888 и се чудят има ли безплатен залог за новите клиенти в платформата, то отговорът е категорично “Да”. При това тук схемата е още по-гъвкава, като току-що регистрираният играч може да избира между различни размери на free bet-a. Ако вземе 50 лева, какъвто е максимумът, то се увеличава изискването за превъртането на останалата част от бонуса. Ако пък приеме 30 лева, ще му се наложи да разиграва в по-малък размер сумата от депозита и добавката към него. Така че новият клиент на платформата за онлайн залози има свободата да прецени кой вариант е по-изгоден за него и да направи своя избор, преди да започне играта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай