Стърлинг не се появи на тренировка на "Ливърпул"

Стърлинг не се появи на тренировка на "Ливърпул" | StandartNews.com

Рахийм Стърлинг не се появи на днешната тренировка на "Ливърпул". Крилото, което се опитва да избяга от "мърсисайдци" в посока "Манчестър Сити" се е обадил на служители в тренировъчната база "Мелууд" и заявил, че е твърде болен, за да тренира днес.

Тази новина идва 24 часа по-късно, след като Стърлинг заяви, че не желае да играе под ръководството на Брендън Рождърс и няма намерение да се присъедини към петкратния европейски клубен шампион на лятното турне им в Далечния Изток и Азия.

От ръководството на "Ливърпул" отказаха да коментират ситуацията, но при такива обстоятелства трябва да бъде изпратен медицински екип до къщата на играча, за да провери здравословното му състояние.

След тези новини "мърсисайдци" очакват трета оферта от "гражданите", след като отказаха първата на стойност 35 милиона паунда, както и втората в размер на 40 милиона паунда три седмици по-късно.

"Ливърпул" желаят да получат 50 милиона паунда за английското крило, като се очаква в близките дни да бъде получена такава оферта. Все пак сагата около трансфера на Стърлинг продължава с пълна сила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай