Станимир Стоилов: Ужас, защитата се хлъзгаше с гумени бутони

Станимир Стоилов: Ужас, защитата се хлъзгаше с гумени бутони | StandartNews.com

София. "Загубихме напълно заслужено от отбора на "Левски". Нямаше нито хъс, нито агресия в нашата игра", отсече треньорът на "Ботев" (Плд) Станимир Стоилов след мача срещу "Левски".

"Не мога да си обясня поведението на нашия отбор. Дадох шанс за изява на футболисти, които по-рядко получават такъв. Оттук нататък никой не трябва да се сърди защо си отива през лятото или не играе. Играем цикъл сряда-събота и е нормално да се правят такива промени. Но не и по начина, по който стана днес. Ако търсим някой виновен, нека бъде треньорът, който е решил да пусне такъв състав", пое вината за загубата Мъри.

"Не смятам, че публиката ни има негативно отношение към мен. Не смятам и че отсъствието ми за два дни се е отразило по някакъв начин. През първия ден имахме възстановяване, а във втория имах среща със собственика на клуба. Останах, защото той иска така. Той е човекът, който решава кой ще бъде президент, треньор или изпълнителен директор. Реагирах остро в сряда, защото не исках да падне сянка върху един толкова хубав проект. Освен всичко, днес защитата ни излезе и с гумени бутони, започна да се хлъзга, ужас!", завърши треньорът на "канарчетата". 

Феновете на среща с Цветан Василев

Няма да коментирам футбола на терена, задачата ми е да създам по-сериозна организация в "Ботев". Това заяви след мача новият силен човек в управата на "канарите" Иван Джиджев. Специално за "Стандарт" той съобщи, че подготвя среща между представители на всички фракции от агитката с мажоритарния собственик Цветан Василев. "За ръководството е важно да чуе мнението на публиката", сподели Иван Джиджев, "Естествено, че не е приятно да допуснем загуба в първия ми мач, на който ходя като президент", завърши бившият шеф на баскетболния "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай