Спонсор върна Камбуров на "Лаута"

Спонсор върна Камбуров на "Лаута" | StandartNews.com

Мартин пожела титла на раздяла с ЦСКА

Мартин Камбуров се завърна вчера в любимия си "Локо" (Пд). Свиленградчанинът се включи в тренировките, а феновете бяха на седмото небе, че голаджията се завърна на "Лаута". Любопитно е, че голямо име като Камбуров няма как да се впише в тавана на заплатите във възродения "черно-бял" отбор.

"Стандарт" научи, че спонсор, който често помага на "Локо", ще поеме месечното възнаграждение на Марто. Става дума за около 15 000 лева месечно. Така заплатата на трикратния голмайстор на "А" група няма да тежи на бюджета. Единственото притеснение на запалянковците е как ще се отрази на атмосферата в съблекалнята съжителството между Камбуров и Данчо Господинов. Двамата са в обтегнати отношения след здрав скандал преди време.

"Моля да не пишете, че Стойчо Младенов ме е изгонил от ЦСКА. Това са пълни глупости. Благодаря на Стойчо. Поисках да говоря с него, разбрахме се за пет минути. Казах му, че за мен "Локо" (Пд) е това, което за него ЦСКА - голяма любов. Аз пожелах да си тръгна от "Армията" и съм благодарен на хората там", каза Камбуров пред "Топспорт", "Решението го взех още след мача със "Зимбру". Просто изчаках да мине и вечното дерби, за да няма излишно напрежение. Надявам се, че феновете са наясно, че не се връщам за пари, а защото този тим ми е на сърцето", заяви Камбуров и пожела титла на ЦСКА. По договорка Марто няма да рита в мачовете между "Локо" и "червените".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай