Спас Русев с нов голям жест към "Левски"

Бизнесменът купи абонаментни карти за 100 000 лв

Спас Русев с нов голям жест към "Левски" | StandartNews.com

Пореден голям жест към ПФК "Левски" направи бившия собственик на клуба Спас Русев. Бизнесменът купи 1000 абонаментни карти на стойност 100 000 лв. По негово настояване картите ще бъдат дарени на фенове на "сините" над 65 годишна възраст, сираци, привърженици с намалена трудоспособност над 50 % и привърженици получаващи социални помощи. До дни се очаква и финализирането от страна на Спас Русев на изплащането към Vivacom на 3 млн. лв, които "сините" дължат на телекома. 

Ето и повече подробности от ПФК "Левски":

"Левскари,

Бившият мажоритарен собственик на „ПФК Левски“ г-н Спас Русев закупи 1000 абонаментни карти за сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за сезон 2020/2021 година на обща стойност 100 хиляди лева.

Желанието на г-н Русев е картите да бъдат дарени на привърженици на „Левски“ над 65 годишна възраст, сираци, привърженици с намалена трудоспособност над 50 % и привърженици, получаващи социални помощи. Сезонните пропуски са за блокове 19 и 20 на Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Желаещите да получат абонаментна карта могат да направят своята заявка на телефон +35929455160 или на email: [email protected] всеки ден от 10:00 до 17:00 часа. Заявката трябва да съдържа три имена, ЕГН, телефонен номер и email-адрес. Сезонните пропуски ще се получават в официалния магазин на „ПФК Левски“ в сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

„ПФК Левски“ изказва своята искрена благодарност към г-н Русев за огромния жест към клуба и неговите привърженици.

Още по темата

Спас Русев с уникален подарък към "Левски"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай