"Спартак" (Миява) надви "Левски" в контролен мач

"Спартак" (Миява) надви "Левски" в контролен мач | StandartNews.com

Анталия. "Левски" се провали в контролата срещу словаците от "Спартак" (Миява) - 0:1. Щепан Пекар наказа "сините" от дузпа в 19-ата минута. Това бе първа загуба на столичани от началото на подготовката в Турция. Дебют за тях направи новото попълнение Либан Абди. Сомалиецът се появи в игра след почивката. Преди срещата Георги Иванов реши сериозен проблем с него. Оказа се, че крилото няма бутонки и Гонзо бе принуден да му купи такива.

"Това е един от мачовете, който попада в графата - не искам да си спомням за него", отсече разочарованият треньор Стойчо Стоев. "Бяхме слаби през първото полувреме, а през второто малко по-добре. Хубаво е, че има такива моменти, за да си видим слабостите, както моите, така и на футболистите. Абди се включи добре, надявам се да свърши работа", допълни спецът. "Умората я приемам, но не важи като извинение. Това е предупреждение, че не сме се стиковали", каза още той.
Стоев намекна, че "Левски" може да се похвали с още едно ново попълнение днес. Късно снощи към "сините" трябваше да се присъедини нападател, който да проведе последни преговори с Георги Иванов. Както е известно, най-близо до договор със столичани е Лукаш Гикиевич, който има проблеми с АЕЛ (Лимасол).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай