Слух за нов треньор, "Лудогорец" мълчи

Слух за нов треньор, "Лудогорец" мълчи  | StandartNews.com

Разград. Няколко сайта тиражираха новината за нов треньор в "Лудогорец" заради издънката 1:1 на "Лаута", дошла след слаба игра. Онлайн медия дори съобщи, че със задачата да намери именит спец в Испания е бил натоварен мениджърът Лъчезар Танев. Агентът е близък до собственика Кирил Домусчиев и доведе няколко футболисти в Разград. По-вероятно е обаче ръководството да решава след края на сезона.

Засега "Лудогорец" води убедително и не се вижда кой отбор ще ги спре по пътя към третата поредна титла. Все пак във всеки слух има и грам истина, още повече, засега треньорът Стойчо Стоев няма нов договор. Настоящият му контракт изтича през лятото.

Няколко пъти медии пускаха новини за смяна на Стойчо Стоев, няколко пъти от "Лудогорец" ги отричаха официално. Самият спец заяви още на "Лаута", че спира с експериментите в състава, тъй като явно не са се получили. Стойчо Стоев обаче извини решението си с умората, натрупана в доста титуляри като Марселиньо. На някои от тях беше дадена почивка преди финалната серия в шампионата и за купата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай