Слован (Братислава) – Лудогорец 0:0

Слован (Братислава) – Лудогорец 0:0  | StandartNews.com

Братислава. Отборите на Слован (Братислава) и Лудогорец завършиха при резултат 0:0 на първото полувреме. Това е първи мач от втория предварителен кръг на турнира Шампионска лига.

В петата минута имаше първи корнер на Лудогорец. Златински центрира на близката греда, но топката бе изчистена. Още в 6-ата минута на двубоя бе направена принудителна смяна в отбора на Слован. Хлоховски замени Жофчак, който получи травма. В седмата минута имаше нова възможност за коренр на Лудогорец, но от нея не излезе нищо. В 8-ата минута се наложи принудителна смяна в Лудогорец. Платини се контузи и бе заменен от Роман Безяк.

На 18-ата минута имаше пряк свободен удар на Слован, но бе много далеч от вратата на Влади Стоянов. Една минута по-късноКладрубски получи жълт картон. В 33-ата минута имаше пряк свободен удар на Слован, центрирането на Милинковчи бе боксирано от Стоянов. Малко по-късно Славн имаше чисто положение, но вратарят на Лудогорец успя да спаси. Това стана в 39-ата минута. 43-ата минута Иван Стоянов не отправидобре топката от пряк свободен удар. Тя прелетя над вратата. Две минути по-късно Йосимов се опита да вкара попадение за Слован, но топката прелетя над гредата. Бе дадено две минуту продължение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай