След историческата титла за Реал! Мадрид не спа, Анчелоти дръпна юздите

Още преди последния съдийски сигнал феновете излязоха по улиците

След историческата титла за Реал! Мадрид не спа, Анчелоти дръпна юздите | StandartNews.com

В събота Реал Мадрид победи Кадис с 3:0, а загубата на Барселона с 2:4 в каталунското дерби срещу Жирона, означаваше, че „Лос бланкос“ са шампиони на Испания за 36-и път в историята си.

Още преди последния съдийски сигнал на мача в Жирона, феновете на Реал излязоха по улиците и започнаха луди празненства по улиците на града, за да отпразнуват големия успех на своите любимци.

Хиляди фенове на Реал се събраха на площад "Сибелес" в Мадрид, за да отпразнуват рекордната 36-а шампионска титла.

Празненствата продължиха през цялата нощ, но без основните герои - футболистите.

Очакваше се играчите да се присъединят към фиестата, но Карло Анчелоти не позволи. Причината - Реал има реванш от полуфиналите в Шампионската лига в сряда.

В първия двубой резултатът с Байерн е 2:2, а ответният мач е на "Бернабеу". Анчелоти се обърна към феновете и обяви, че празненствата на отбора се отлагат за идния уикенд:

"Очевидно е сдържана радост, защото най-важният мач за сезона също е много близо. И макар че ни чака Байерн, трябва да сме щастливи. Това е заслужена титла във всяко отношение и имахме фантастична подкрепа от феновете. Бихме искали да празнуваме с всички фенове, но те разбират, защото в сряда ние имаме много важно предизвикателство.

Искаме да се подготвим добре, за да зарадваме феновете и ще отпразнуваме титлата заедно в събота. Сега е важно да празнуваме сдържано, защото целта в сряда е много важна", заяви Анчелоти.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай