Великден подрани за Славия

Единственото попадение в мача бе дело на Галин Иванов

Великден подрани за Славия | StandartNews.com

Отборът на Славия победи с 1:0 като гост Берое в Стара Загора в мач от 26-ия кръг на българската футболна Първа лига. Единственото попадение в мача бе дело на Галин Иванов още във 2-ата минута. Така футболистите водени от Златомир Загорчич събраха актив от 41 точки, но остават на 7-мо място, като изостават на 1 т. от Черно море.

Още във 2-ата минута Емил Стоев отправи удар с пета, който бе спасен от Караджов, но при добавката рожденикът Галин Иванов изведе Славия напред в резултата.

В 17-ата минута Кристиан Добрев бе изведен от Галин Иванов, но шутът му бе отразен от вратарят на Берое Иван Караджов.

До края на полувремето на два пъти Емил Стоев пропусна да удвои преднината на „белите“. В последната минута на първата част Ахмед Ахмедов прати топката в мрежата на домакините, но след справка с ВАР бе отсъдена засада.

На почивката на терена излезе състава на Берое, спечелил титлата през 1986 г. Пред публиката ветераните вдигнаха отново шампионската купа. Футболистите на Николай Киров играха в днешната среща със специални фланелки, които са реплика на тези от незабравимия успех.

Няколко минути след подновяването на играта Галин Иванов направи отличен пробив, но ударът му бе блокиран. След един час игра Светослав Вуцов запази резултата непроменен, след като успя да парира опит на Симеон Мечев. 

В 75-ата минута бе последното интересно положение в мача. Галин Иванов изведе Тони Тасев в чиста позиция, но той бе надигран от Караджов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай