Сираков: Ще се справя в Левски

Легендата готов да вземе акциите

Сираков: Ще се справя в Левски | StandartNews.com

Една от легендите на Левски Наско Сираков заяви в интервю за БТВ, че е готов да вземе акциите на Левски. Той отправи призив и към досегашните собственици на клуба Васил Божков и Георги Попов да направят последната крачка като дадат акциите.

„Готов съм да получа акциите на Левски. Това мое решение дойде след това което се случи в сряда. Това е може би най-ужасното нещо, което се е случвало с Левски. Това е подигравка с името на Апостова, подигравка с тези, създали Левски, подигравка с Георги Аспарухов, с мен, с Гонзо със всички. Акциите на Левски не могат да бъдат оръжие, те са инстроемент.

„Ясно съм заявил на г-н Божков и Попов, че аз нямам работа да разговарям с Премиера. Той няма право да ги вземе в ролята си на мин председател. Той влиза в конфликт на интереси ако вземе тези акции. Аз бях убеден, че той няма да ги вземе.

„Готов съм да получа акциите на Левски. Губи се време. Часовникът тиктака назад за Левски. Левски не е създаден, за да се спасява. Той е създаден да успяха. Нощо не можем да направим за спасението на Левски без акциите“.

„Нямам какво да кажа на министър-председателя. На Васил и на Жоро ще им кажа – те направиха много за тази една година. Намалиха дълговете от над 32 милиона на 16 милиона. Това е фантастичен резултат. Бих ги призовал да направят последната крачка, за да останат винаги във сърцата на стотициите хиляди привърженици. Да дадат акциите. Дали ще са при мен, дали ще са при ветераните … Да, аз съм готов да ги взема тези акции като физическо лице. Левски няма да го спасяваме, ще успеем с Левски“, каза най-успешният голмайстор в историята на "сините".

„Трябва ясно да си дадем сметка защо сме стигнали до тук – лошо управление. Не може да харчиш повече отколкото имаш. Тогава се трупат дълговете. Не може да не се плаща към държавата, към НАП. За да стигнем до това положение, явно някъде сме сбъркали. Всички левскари сме виновни за това – едните с действията си, други с бездействията си и аз съм готов да понеса своята отговорност в това отношение. Левски в момента е в свободно падане", заяви още Сираков. 

Заради тази фенска маса умолявам г-н Божков и г-н Попов да ни дадат акциите, завърши Сираков

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай