Синьо лале става лондонски чук

Синьо лале става лондонски чук | StandartNews.com

София. Трансферната сага около Гари Родригес е на път да приключи, стана ясно по време на пресконференция на "Левски". "Сините" са на крачка да осъществят най-после трансфер в Англия. За целта футболистът трябва само да премине успешно медицинските тестове и да се разбере за условията си с един от най-легендарните английски клубове "Уестхам".

"Искам първо да уточня, дали всичко е минало успешно. Да, "Уестхам" е клубът, който иска Гари", обяви Антони Здравков.

"Надявам се, че клубът ще вземе добри пари, които ще можем да инвестираме в нови играчи. Ще пробваме бразилец на поста ляв бек, той пристига на 14-ти, а освен това ще вземем още 4-ма нови играчи - става въпрос за българи и чужденци. Гледали сме ги много внимателно и ще подпишем директно. Повече няма да пръскаме пари за големи трансфери и хора, които после не оставят никаква следа", допълни Здравков.

Треньорът на "сините" разкри също, че на играчите им предстои здрава гонка по време на двата лагера в Созопол и Кипър. "Заварихме отбор в много лошо физическо състояние и трябваше да подобряваме нещата в движение, което не ми харесва. Сега трябва да поправим това, защото всеки един отбор, в който съм бил, винаги е издържал до последната минута на всеки мач", отсече Здравков.

Той разкри също, че ще има чистка преди първия лагер в Созопол и "Левски" ще даде шанс през пролетта на 10 свои юноши.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай