Шок! Рибери аут от дербито

Франк се майтапи с "Борусия", Дортмунд се отказа от титлата

Шок! Рибери аут от дербито | StandartNews.com

Истински шок преживя "Байерн". Един от основните кандидати за "Златната топка" Франк Рибери спука ребро и ще пропусне утрешното дерби срещу "Борусия" в Дортмунд. Крилото е получил травмата по време на баража между Франция и Украйна за Мондиал 2014 във вторник. Рибери ще бъде до последно под въпрос и за двубоя от Шампионската лига срещу Георги Миланов и ЦСКА М следващата седмица.

"Това е изключително неприятно. Но ние сме шампионът и трябва да се оправим и без Рибери", каза Пеп Гуардиола.

В интернет се появи клип, в който Франк Рибери се майтапи с "Борусия" Д. В началото на тази година вратарят на "жълто-черните" Роман Вайденфелер и Нури Сахин направиха трик. В него халфът ритна една топка от движещ се автобус, а вратарят я хвана, след като тя рикошира от колона на мост. "Пълна порнография. Това видео бе нагласено. Гледайте сега как се прави това", казва Рибери в началото на видеото и после повтаря същото изпълнение на Сахин и Вайденфелер. "Готино, а? Сега да ме почерпят", допълва още французинът.

Преди дербито в лагера на "Борусия" развяха бялото знаме. Шефът Ханс-Йоким Вацке призна, че "Байерн" вероятно ще спечели мача, а после и титлата. "Те имат предимство", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай