Шок! Осъдиха Роналдо на 99 удара с камшик

Звездата хванат в голямо нарушение в Иран

Шок! Осъдиха Роналдо на 99 удара с камшик | StandartNews.com

Светът на футбола е в шок! Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо е заплашен от 99 удара с камшик при следващото си посещение в Иран, обявиха местните медии „Rouydad24“ и „Sharq Emroz“.

Според информациите 38-годишният португалец е нарушил законодателството на Иран, където физически контакт между мъж и жена е позволен само между съпрузи.

Нападателят на Ал Насър не е спазил това ограничение при посещението в страната за победата на саудитския тим с 2:0 като гост на иранския Персеполис в мач от Шампионската лига на Азия, предаде БЛИЦ.

Преди срещата португалецът се е срещнал с местната художничка Фатемех Хамами, която рисува с краката си. Видео от този момент беше споделен в социалните мрежи. Хамами, която използва инвалиден стол, за да се придвижва, подари на Роналдо нарисувани от нея негови портрети, а той върна жеста, връчвайки ѝ свой екип.

След това Кристиано Роналдо прегръща художничката и няколко пъти я докосва приятелски, а след това я целува по челото. Тези негови действия изглежда се оказват проблемни за законодателството на Иран.

Според медиите в ислямската република, подобни действия в страната се приемат като непристойни и затова петкратният носител на „Златната топка“ е заплашен от наказание с 99 удара с камшик.

На видеото Кристиано Роналдо и Фатемех Хамами изглеждат щастливи от срещата си, а другите присъстващи въобще не са неприятно изненадани от действията на футболната звезда.

„Моята среща с Кристиано Роналдо. Благодаря на Бог, че една мечта се сбъдна“, написа тогава Хамами в „Инстаграм“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай