Шок! Кой клуб си избра Гриша Ганчев

Адвокатите му вече са в контакт

Шок! Кой клуб си избра Гриша Ганчев | StandartNews.com

Бомбастичните новини, свързани с Гриша Ганчев след оттеглянето му от ЦСКА продължават.

Гриша Ганчев няма да се оттегли от футбола, а в плановете му влиза Локомотив (Пловдив). Адвокати на бизнесмена са в контакт с влиятелни фигури от „Лаута“ и съвсем скоро могат да започнат конкретни преговори между собственика на „черно-белите“ Христо Крушарски и Ганчев, пише “Пловдив Дейли”.

Ганчев и синът му Данаил се оттеглиха от управлението на ЦСКА през миналата седмица. Те бяха начело на “червените” от 2016 г. Ганчев обяви официално, че е предал безвъзмездно акциите си в ЦСКА на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Тя е собственост на Данаил Илиев, който участва в редица фирми с бизнесмена Валтер Папазки. 

Локомотив (Пловдив) е изключително апетитен за бизнесмени с размах заради силните игри на отбора и добрата селекция със скромен бюджет. "Черно-белите" имат най-младият отбор в първенството и все още пазят шансове за участие в европейските турнири. В същото време собственикът Христо Крушарски не крие, че не може да издържа сам клуба и често влиза в партньорски взаимоотношения с различни бизнес групи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Анонимен
преди 1 седмица

Имам една идея физическата подготовка на футболистите да се води от треньори по академично Така ще се подобри силата и издръжливостта на играчите!

Откажи