Шенсой: В БФС има зли и черни сили

Шенсой: В БФС има зли и черни сили | StandartNews.com

Треньорът на "Пирин" Наджи Шенсой за пореден показа зъби. След "Черно море", сега дойде ред да го отнесе и БФС. Косоварят отсече, че оттам са надвиснали "зли и черни сили" и пречат на благоевградчани да се развиват. "Искрено желая успех на "Монтана" във финала за Купата следващия вторник. Да не стане така, че хем да загубят този мач, хем да играят бараж.

Заслужавахме да имаме преди битката с тях поне 5-6 точки преднина. Сега са само две, но големи. Искам точно да ме цитирате - Зли и черни сили от БФС ни попречиха да имаме по-голяма преднина. Не на последно място искам да призова БФС: Поне в един мач съдиите да ни свирят 50:50! Заради грешни съдийски отсъждания загубихме точки на два пъти в мачовете с "Левски" тази пролет, с "Берое", че и други", избухна треньорът. Решаващият сблъсък за оцеляване между "Монтана" и "Пирин" е днес от 18,00 часа край Огоста. За този двубой Шенсой няма да може да разчита единствено на трайно контузеният Дани Младенов и Бергонси, който е по-назад с подготовката.

В същото време треньорът на "Монтана" Емил Велев скри отбора във Вършец ден преди дербито. Днес в 10,30 часа Кокала е предвидил лека тонизираща тренировка. След това тимът ще тръгне от курортния град за решителния мач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай