Шампионската лига се завръща в ефира на MAX Sport

Във вторник вечер от 22:00 ч. MAX Sport 3 излъчва Атлетико Мадрид – Ливърпул, а MAX Sport 2 – Борусия Дортмунд срещу ПСЖ

Шампионската лига се завръща в ефира на MAX Sport | StandartNews.com

Във вторник вечер от 22:00 ч. MAX Sport 3 излъчва Атлетико Мадрид – Ливърпул, а MAX Sport 2 – Борусия Дортмунд срещу ПСЖ

Надпреварата в най-престижния европейски клубен турнир – Шампионската лига, се подновява тази вечер с два страхотни двубоя от 1/8-финалната фаза, които ще се излъчат пряко по спортните канали MAX Sport.

Най-сериозен интерес предизвиква сблъсъкът на стадион „Уанда Метрополитано“ в Мадрид, където домакините от Атлетико посрещат настоящия европейски шампион Ливърпул. Момчетата на Юрген Клоп са във феноменална форма и са фаворити за продължаване напред, но „дюшекчиите“ многократно са показвали, че са в състояние да изненадат всеки един противник. Двубоят от испанската столица започва точно в 22:00 часа и ще се излъчва пряко по MAX Sport 3.

По същото време, но по MAX Sport 2, ще бъде даден началният сигнал на другия 1/8-финален двубой за деня – този в Дортмунд между местния Борусия и френския хегемон Пари Сен Жермен. В последнте си мачове и двата състава показват известни слабости в защита, които обаче компенсират с отбелязването на много голове. Именно с тази моментна форма на Борусия и ПСЖ са свързани и очакванията за много нападателен и резултатен футбол на „Сигнал Идуна Парк“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай