Шампионската лига се завръща по MAX Sport

Феновете очакват с нетърпение развръзката в двете големи дербита: Реал Мадрид – ПСЖ и Ювентус – Атлетико Мадрид

Шампионската лига се завръща по MAX Sport | StandartNews.com

Двубоите в груповата фаза на Шампионската лига се подновяват тази вечер, а феновете очакват с нетърпение развръзката в двете големи дербита: Реал Мадрид – ПСЖ и Ювентус – Атлетико Мадрид, които ще се излъчат пряко по спортните канали на А1.

След като стартира неубедително в група А с 1 точка след първите два мача, Реал Мадрид гледа доста по-спокойно към 1/8-финалите на турнира след две последователни победи над Галатасарай. Възпитаниците на Зинедин Зидан могат да си осигурят и на теория продължаването във фазата на елиминациите при домакински успех срещу ПСЖ тази вечер от 22:00 часа. Двата тима се срещнаха в Париж в откриващия двубой на група А през септември, като домакините тогава разгромиха испанския колос с 3:0. Реал със сигурност ще се опита да вземе своя реванш, докато за парижани и равенството ще е достатъчно, за да си осигурят първото място в класирането на Група А в УЕФА Шампионска лига. Дербито ще се предава пряко по MAX Sport 3.

Отново от 22:00 часа, но по MAX Sport 2, ще се излъчи и другият голям мач на вечерта – сблъсъкът в Група D между Ювентус и Атлетико Мадрид. Италианците водят в групата с 10 точки след първите четири мача, докато „дюшекчиите” са втори със 7 точки. Големият въпрос пред наставника на „старата госпожа” Маурицио Сари е дали португалската звезда Кристиано Роналдо ще се възстанови от травмата си, за да участва в двубоя.

Преди големите дербита от 22:00 часа, спортните канали на А1 ще излъчат пряко и двата ранни двубоя, които започват в 19:55 часа. В тях Галатасарай е домакин на Брюж (MAX Sport 2), а Локомотив Москва играе срещу Байер Леверкузен на своя РЖД Арена (MAX Sport 3).

По традиция всички останали мачове са налични за гледане като pay-per-view на платформата https://live.a1.bg. Двубоите са Цървена Звезда – Байерн Мюнхен, Тотнъм – Олимпиакос, Аталанта – Динамо Загреб и Манчестър Сити – Шахтьор Донецк, като началният час и на четирите мача е 22:00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай