Съдят Супербоул за 867 млрд. долара

Християнски активист твърди, че певиците Дженифър Лопес и Шакира са вкарали в дома му "порнографско съдържание" с изпълнението си на почивката на мача

Съдят Супербоул за 867 млрд. долара | StandartNews.com

Християнският активист Дейв Доубърмайър блесна под прожекторите, като внесе съдебен иск за 867 млрд. долара срещу лигата по американски футбол и един от спонсорите на тазгодишния Супербоул. Причината за него е е “вкарването на порнографско съдържание в дома му” с шоуто на певиците Дженифър Лопес и Шакира по време на почивката във финала на американския футбол между “Канзас Сити” и “Сан Франциско”. Доубърмайър смята, че милиони малолетни деца са били принудени да гледат разюзданите танци на двете. Според него нанесените вреди се оценяват на 867 милиарда долара.

“Имаше ли предупреждение, че вашият 12-годишен син, чиито хормони точно бушуват, ще бъде възбуден сексуално”, пита във видео, публикувано във Фейсбук, Доубърмайър. Бившият гимназиален треньор по американски футбол призовава хората и те да заведат искове.

Рекордът за искана сума по съдеБен път датира от 2014 г., когато заради ухапване от куче в Ню Йорк мъж поиска обезщетение от 2 секстилиона долара (в цифрата има 36 нули).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай