Сашо Томов: Намерих спонсор, пари в четвъртък

ЦСКА подписа договор с хората на Сашо Чакмаков

Сашо Томов:  Намерих спонсор, пари в четвъртък | StandartNews.com

Идвам си в сряда с добри новини, съобщил по телефона от Хонконг Александър Томов, научи "Стандарт". Той се обадил до своите хора на "Българска армия" да успокои обстановката. Томов е в китайския мегаполис от няколко дни, за да търси спонсор и да урежда трансфер на Брайън Хауърд. Евентуалният купувач на английския халф е най-успешният тим на Хонконг - "Саут Чайна". Собственик на "шаолините" е олигархът Стивън Ло. Вероятно същият иска да купи хотел "Родина" и да развива хазартен бизнес у нас.

Освен "страхотните" новини от далечна Азия собственикът на ЦСКА дал дума на треньорите да плати дължимото в четвъртък. "Червените" чакат по една заплата и Стойчо Младенов иска всичко с финансите да е наред предвид съботното дерби с "Левски". По-сложно е положението със "старите" футболисти, които чакат пари от времето на "Титан".
В същото време клубът подписа договор със сдружението "ЦСКА завинаги" за ремонт на "Армията".

Хората на Сашо Чакмаков вече обновяват сектор "А", а започват и светкавично изграждане на трите терена за школата. Сега юношите на "червените" са наврени в село Герман. Клубът дължи пари на "Академик", а отделно треньорите са писнали от непрекъснатите проблеми с другите тимове, които се готвят там. Заради пет минути закъснение специалистите от различните школи влизали в постоянни спорове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай