Сър Алекс: Яд ме е, но имаме добър аванс

Сър Алекс: Яд ме е, но имаме добър аванс  | StandartNews.com

Манчестър. Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън вече прави планове за мача в неделя срещу "Стоук", след като в понеделник вечер "червените дяволи" загубиха с 1:2 от "Манчестър Сити" у дома в 32-ия кръг на Висшата лига.

Шотландският спец е убеден, че тимът му ще се върне на пътя на победата срещу "грънчарите" в края на седмицата.

"Играхме добре, в това няма съмнение. Жалко, че паднахме след серия от 18 мача без загуба. Още повече ме е яд, защото винаги искам да спечеля градските дербита", обобщи Фъргюсън пред клубната телевизия.

"Остават ни седем двубоя до края на шампионата. Имаме и добра преднина. Но знаем, че още нищо не е решено. Най-важното в момента е да се опитаме да спечелим следващия си мач. След играта, която показахме срещу "Сити", съм сигурен, че имаме голям шанс да бием "Стоук", добави той.

Сър Алекс призна, че има какво да се подобри в играта на "Юнайтед". "Те пуснаха Агуеро през второто полувреме, а той винаги е заплаха. Може би и ние сме виновни, че му оставихме толкова пространство, за да стигне до гола", сподели още мениджърът на "червените дяволи".

Фъргюсън се изказа ласкаво за Фил Джоунс, който игра като централен защитник и вкара единственото попадение за домакините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай