Сър Алекс връща Роналдо в "Юнайтед"

Сър Алекс връща Роналдо в "Юнайтед" | StandartNews.com

Нокаутираха Рууни, Ван Перси пие в евтин бар

От "Манчестър Юн" пуснаха тежката артилерия в опит да си върнат звездата Кристиано Роналдо. Английските медии разкриха, че легендарният мениджър на "дяволите" сър Алекс Фъргюсън е имал вечеря с португалеца. Тя се е състояла след мача на "Реал" М срещу "Шалке" (3:4) в Шампионската лига. Според източници темата на разговорите през цялото време е била завръщането на Роналдо на "Олд Трафорд".

Самият Кристиано наскоро заяви, че някой ден пак би играл в "Юнайтед". В последните седмици звездата изживява труден период в Мадрид, а дори и феновете го освиркаха в последните мачове.

Нападателят на "Ман Юнайтед" Уейн Рууни пък бе нокаутиран. В интернет се появи видео как играчът се боксира с бившия футболист на "дяволите" Фил Бардзли. Сегашният защитникът на "Сток" вкарва стабилен десен удар в муцуната на Рууни и го просва на земята.

Колегата на Уейн в нападението на "дяволите" Робин Ван Перси се отдаде на нощен живот. Холандецът е контузен и пропусна снощния мач срещу "Тотнъм". В събота вечер обаче той реши да отиде на бар. Интересното бе, че Ван Перси се появи в заведение, където средната цена на един коктейл е 5 паунда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай