Съпруга подарява вратар на Риана

Съпруга подарява вратар на Риана | StandartNews.com

Нападател направи селекционера на Аржентина герой на вицове

Жената на вратаря на Аржентина Серхио Ромеро му обеща премия "Риана" при победа над Холандия  на 09 юли. Певица хвърли око на "гаучото" още при победата над Иран. "Ако бием холандците и стигнем до титлата, Риана може да го взема за седмица", отсече Елиана Гуерсио. "Тя не е единствената, която си пада по него. Много момичета му пращат любовни послания, но знам, че той ми е верен", продължи блондинката. Тя дори позволи на любимия си да води чат с Риана в Туитър, за да може да се опознаят преди евентуалната си среща.

"Бяло-сините" показаха доста добро настроени преди решаващата среща. То се дължеше главно на Езекиел Лавеци. Нападателят не спира да се гаври със селекционера Алехандро Сабела. Той постоянно имитира култовата стойка на треньора при инфарктната победа над Швейцария. За капак Лавеци постоянно измисля нови и нови вицове, в които главен герой е Сабела. Музикална банда от Шефийлд пък изпрати специално послание на спеца. Групата е кръстена на него, след като Сабела бил любимец на членовете й с изявите си за местните "остриета". Поздрав от Острова имаше и за Лео Меси. Бандата "Божията ръка" му посвети песен.

Аржентинският рапър Ел Полако ще подгрее отбора с парчетата си за мача. Той следва неотлъчно тима по настояване на част от футболистите. Сред тях обаче не е Кун Агуеро. Двамата не се долюбват. Причината за това е новото гадже на Кун - певицата Карина "Малката принцеса" Техеда. Преди това тя ходеше с Ел Полако. "Не съм се бил с Кун заради нея и няма да го направя. Най-важното е да дам дух на момчетата и да им помогна да стигнат до титлата", отсече Ел Полако.
Дори и при провал днес двама аржентинци ще си тръгнат с пълни джобове. Мартин Демикелис и Макси Родригес обраха съотборниците си на карти. "Няма такъв тандем! Прави показно всеки път. Трети турнир - трета титла", похвалиха се двамата. Демикелис не пропусна да изчетка и Луис ван Гаал. "Това е най-добрият треньор, който съм имал", призна защитникът.

Карти хвърляха и "лалетата". Асовете Ариен Робен, Уесли Снайдер и Дирк Кайт заформиха страховито каре във фоайето на хотела заедно с Патрик Клуйверт. "Такава обстановка не е имало от години. Няма напрежение, страхотен кеф", призна журналист, който придружава отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай