Само роднини викат за националите

Само роднини викат за националите | StandartNews.com

УЕФА праща даскал от Швеция за мача с Малта

Роднина, служител на БФС, роднина, така ще изглеждат трибуните на националния отбор за мача с Малта, сочи проучването на "Стандарт". Продажбата на билетите за срещата, която е в неделя от 21,45 часа, не върви. "Зле е", обявиха от касите пред националния стадион и спестиха колко фенове са си взели пропуски, за да не станем съвсем за смях. Феновете явно не могат да преглътнат загубите от Хърватия и Норвегия, които ни отдалечиха от третото място в групата.

УЕФА пък праща "новобранец" да свири мача. Това е Мартин Стрьомбергсон. Шведът, който е набор 1977, тепърва навлиза сериозно във футбола в Европа като рефер. От "Лудогорец" са го виждали като резерва при победата си над "Черноморец" в Одеса.

Защитникът на националите Николай Бодуров пък заяви, че успехът срещу Малта е повече от задължителен. "Любо Пенев ни каза какво мисли, как вижда нещата и какво трябва да направим. Но няма какво да се говори, трябва да се показва на терена", каза Бодуров. "Надявам се да бъде различно от последните два мача, иначе ще е много лошо за всички нас. Изразявам недоволство, от играта като цяло на отбора, защото в дадени моменти мисля, че трябва да покажем повече самочувствие, характер, да натиснем. Но ние си го говорим между нас, момчетата знаят моето мнение", допълни още националът. "На мен никой не ми влияе по никакъв начин. Мисля, че всички сме доказали, че сме силни характери, и трябва да се абстрахираме от такива неща, ако искаме да вървим напред. Всеки три точки са важни. Не знам какъв ще е резултатът, но е важно да бием", допълни още Бодуров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай