Сряда,

Руски комунист побесня - националите в Африка!

От: Владислав КОЛЕВ -
325
Руски комунист побесня - националите в Африка!
A
A
A

В Русия не утихват отрицателните емоции от провала на националния отбор на европейското първенство.

Лидерът на партията “Комунисти на Русия” Сергей Малинкович смята, че трябва да бъдат взети крайни мерки след отпадането на националния отбор на страната от Евро 2020. “Сборная” приключи участието си на турнира още в груповата фаза.

Според него всички национали трябва да бъдат лишени от званията си “Майстор на спорта”, защото представянето им не отговаря на очакванията и те са донесли единствено и само срам на страната.

Донесоха ни само срам. Трябва да бъдат лишени от всички свои привилегии и да се покаят. А покаяние няма. Но за сметка на това селекционерът Черчесов има най-самодоволната физионмия”, каза Малинкович, цитиран от “Спорт Експрес”. 

“Цялата тази група от националния отбор трябва да бъде изпратена в Централноафриканската република и да помогне за създаванеот на национален футболен отбор там. Там може и да жъдат полезн.

“Представянето на отбора беше отвратително. Кремъл трябва да отнеме всички титли и медали на Черчесов. И да бъде изгонен без пенсия. Този човек каза, че това е най-добрата ни игра… И някои от футболистите по-добре да ритат консерви в дворовете, отколкото да играят футбол”, добави още политикът.

 


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com