Русия в краката на Жоро Миланов

Момчетата от село не са по-лоши от гражданите, изцепи се Пеев

Русия в краката на Жоро Миланов | StandartNews.com

Русия падна в краката на Георги Миланов. Българският национал изригна с невероятен гол за ЦСКА М при 1:0 срещу "Зенит" в дербито в 21-ия кръг. След мача медии и специалисти засипаха с похвали бившия халф на "Литекс". Феновете на "армейците" обявиха Миланов за изключителен футболист в социалните мрежи. "Българинът има невероятен талант. Той е новата ни звезда", радва се един от привържениците. Друг го сравни с напусналия в посока "Милан" Кейсуке Хонда.


Съотборникът на Миланов Расмус Елм не остана по-назад и изрази публично отличните си впечатления от действията на Миланов на терена.

 


"Първите 30 минути откровено не ни вървеше, но след гола на Георги Миланов ние поехме инициативата. Българинът реализира невероятен гол. Това е първото му попадение за ЦСКА, затова го поздравихме", сподели Елм. Треньорът Леонид Слуцкий също го похвали. "Той има много добър удар с левия крак. Но нито един футболист в света не може да отправя подобни удари по нареждане. Определено ни провървя, че Миланов успя да реализира. Нямам нищо против той да вкарва подобни попадения редовно, но мисля, че това е малко вероятно", коментира Слуцкий.

 


С интересно сравнение описа равенството 0:0 на своя "Амкар" с лидера "Локо" М българинът Георги Пеев. "Показахме, че момчетата от "село" не са по-лоши от тези от големия град. Да, те са по-класен отбор, но трябва да се доказват във всеки мач", заяви Пеев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай