Русев помага на авер да пребие Уейн Рууни

Русев помага на авер да пребие Уейн Рууни | StandartNews.com

Нападателят на "Ман Юн" Уейн Рууни прави пореден слаб сезон, но едва ли това е най-големият му проблем. Английският национал си навлече гнева на кечиста от WWE Шеймъс. Рижавият здравеняк, който е голяма дружка с родната звезда във федерацията Русев, предизвика голаджията да се бият на ринга и се закани да му хвърли здрав бой.

"Уейн, приятелче, знам, че правиш много пари и си добър в наказателното поле, но нямаш никакъв шанс на ринга. Не се притеснявай за Уейд Барет. Той е малко мекушав. Ако искаш някой по-корав, тогава се пробвай с Келтския Воин. Чакам те в залата. Ела, когато си готов", хвърли ръкавицата Шеймъс.

На 19 април той и неговите авери имат шоу в Манчестър. В края на миналата година те пак бяха гости в града. Тогава сред ВИП зрителите бе именно Рууни. Нападателят стана новина номер едно на Острова, след като шамароса Уейд Барет по време на шоуто. Случката се разигра пред погледа на Шеймъс. Ирландецът изглежда не е забравил това и изрази намерение да накаже голаджията за дързостта. Лошата новина за Рууни е, че може да отнесе двоен пердах. Нашенецът Русев е съотборник в "Лигата на нациите" и също е чакан в Манчестър. Пловдивският звяр никога не пропуска възможност да влезе в битка, а да хвърли бой на звезда като Уейн не е за пропускане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай