Ронда Рауси към Мейуедър: Как е да те бие жена (ВИДЕО)

Ронда Рауси към Мейуедър: Как е да те бие жена (ВИДЕО) | StandartNews.com

Сега разбра ли коя съм, пита още непобедената шампионка в ММА

Шампионката в ММА Ронда Рауси спечели две отличия от спортните Оскари. Снощи на бляскава церемония на наградите ЕSPY (Годишните награди за високи спортни постижения) тя бе определена за "Най-добра спортистка" и "Най-добър боец". Във втората категория тя изпревари имена като Генади Головкин и... Флойд Мейуедър.

Рауси не пропусна да си върне на Мейуедър, който преди време бе заявил по нейн адрес: "Нямам представа кой е той."

"Не мога да се сдържа и да не се запитам как се чувства Флойд, след като е победен от жена. Дали ще се направи пак, че не знае коя съм", заяви пред камерите на червения килим Рауси.

Мейуедър има дълга история с домашно насилие, която включва шест обвинения и два месеца зад решетките през 2012 година.

Самата Рауси, която няма загуба в кариерата си в ММА, не е свикнала да губи. През 2014 година тя спечели наградата за най-добра спортистка, но загуби в категорията за най-добър боец именно от Мейуедър. Година по-късно обаче тя успя да си отмъсти, пише още Europort.

Баскетболистът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри, футболистът Лионел Меси, тенисистите Новак Джокович и Серина Уилямс станаха другите големи победители на наградите ESPY.

Къри спечели в две категории - за "Най-добър спортист" и "Най-добър играч в НБА". Ронда Роузи също прибра две отличия - за "Най-добра спортистка" и "Най-добър боец".

Меси взе наградата за "Най-добър чуждестранен състезател", а Джокович и Серина триумфираха като най-добрите тенисисти, съответно мъж и жена.

Отличието за "Треньор на годината" получи Стийв Кър, който в дебютния си сезон изведе Голдън Стейт до титлата в НБА. "Най-добър отбор" стана националният тим на САЩ по футбол за жени, който преди дни спечели световната титла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай