Роналдо дари 7 млн. евро на Непал

Роналдо дари 7 млн. евро на Непал | StandartNews.com

Хвърляме се с всички сили срещу "Валенсия", обяви Анчелоти

Кристиано Роналдо показа благородната си страна за пореден път. Португалската суперзвезда на "Реал" М дари 7 млн. евро на пострадалите от земетресенията в Непал, с което отново разби на пух и прах мита за прословутото си себелюбие. В дните след трагедията той използва профила си в социалната мрежа "Туитър", за да призове своите 35 милиона последователи също да помогнат. Това не е първата мащабна благотворителна акция от страна на Роналдо. Миналата година той даде 1,5 млн. евро в помощ на пострадалите деца след бомбардировките в Ивицата Газа.

Междувременно треньорът на "Реал" М Карло Анчелоти не се е предал за титлата в Испания. Италианският спец обяви, че няма да пести сили в първенство въпреки че другата седмица "белият балет" има жизненоважен реванш от полуфиналите в Шампионската лига срещу "Ювентус". "Не смятам да давам почивки. Имахме четири дни за възстановяване. Играчите са добре", бяха думите на спеца.

Анчелоти защити втория си капитан Серхио Рамос и заяви, че няма да го забива на скамейката. "Той може да играе на различни позиции и аз разчитам на него. Лошото представяне срещу "бианконерите" не означава, че съм загубил вярата си в някои от играчите", отсече Карлето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай