Решено. Кога ЦСКА бие дузпата на Ел Маестро

Поставеното условия за пролетта

Решено. Кога ЦСКА бие дузпата на Ел Маестро | StandartNews.com

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро със сигурност ще запази поста си за старта на пролетния полусезон, за разлика от предишния си престой при „червените“, когато бе уволнен след зимния лагер в Испания. Той обаче ще трябва да постигне позитивни резултати в първите три официални мача, защото в противен случай не може да бъде сигурен, че ще остане начело на тима.

Армейците подновяват първенството с домакинство на Ботев Вр на 18 февруари, на 24-ти гостуват на настоящия лидер Черно море, а на 28-и приемат Арда в 1/4-финал за купата. Загуба в някои от тези двубои може да се окаже повратна точка относно бъдещето на Нестор в ЦСКА.

„Червените“ опипват почвата около треньора на Ботев Пловдив Душан Керкез, но подготвят и други варианти за бъдещ наставник на тима. Те следят развитието на бившия нападател на Литекс, Уест Хем, Портсмут и Чарлтън Светослав Тодоров, пише „Тема Спорт“.

Тодоров, който е юноша на ЦСКА, вече е работил в клуба. Той бе начело на дублиращия състав на армейците през сезон 2016/17, като наследи на поста Стамен Белчев, който пое представителния отбор. У нас е водил още Добруджа и Ботев Гълъбово, както и юношеския национален отбор до 19 години.

Тоди е голмайстор и шампион на Чемпиъншип с Портсмут, както и четирикратен носител на титлата на България с Литекс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай