Решено? Един от най-богатите българи взима ЦСКА

Ганчев може да вземе грандиозна сума

Решено? Един от най-богатите българи взима ЦСКА | StandartNews.com

Един настойчив слух, който от месеци обикаля в средите на цесекарите, все повече набира скорост. Дали вече идва времето на така жадуваната от много армейци смяна на собсвеността в най-успелия български клуб?

Твърди се, че съвсем скоро ЦСКА ще има едноличен нов собственик и това ще бъде Валтер Папазки, пише Lupa.bg.

Хазартният бос, който от известно време продължава да помага на Гриша Ганчев във финансирането на клуба, е имал няколко разговора с бизнесмена от Микре във връзка с придобиването на целия пакет акции на "армейците".

Папазки, който е един от най-богатите в България, а според някои има богатство повече и от Васил Божков в добрите му години, иска да управлява клуба от Борисовата градина. Той помогна много на Ганчев в битката за стадион "Българска армия", който в момента се руши, за да може да се реконструира.

Много силен хазартен бизнес

Валтер Папазки е и един от най-влиятелните хора на азиатския хазартен пазар и бизнеса с ротативки. 

Самият Гриша Ганчев е признал пред свои хора, че е спечелил най-голямата си битка - реконструкцията на "Българска армия", която той и още помощници ще финансира, за да може стадионът да придобие един прекрасен вид и да стане най-добрият в България.

Из кулоарите на "Армията" се чуват огромни суми, които Валтер Папазки е предложил на Гриша Ганчев, за да се оттегли,

А именно - от порядъка на 80 млн. лева!

Предложената от Папазки сума е наистина внушителна, но напълно задоволява интересите и желанието на Гриша Ганчев, тъй като той многократно е заявявал, че ЦСКА му коства доста средства, особено след оттеглянето на Юлиан Инджов, с който си поделяха разходите в клуба.

Не е случайна и информацията, тиражирана преди дни в близките до Ганчев медии, че той отново обмисля оттеглянето си от ЦСКА.

Феновете са разделени за епохата на Ганчев

По този начин той подготвя почвата, за да може да се оттегли на бял кон и да остане обичан от една част от феновете на "армейците", тъй като по-голямата искат неговото оттегляне.

Тази част от привържениците не смятат, че клубът се управлява по най-добрия начин, а на фамилия Ганчеви им писнало да бъдат постоянно нападани и критикувани.

Мълвата от кулоарите гласи, че Ганчев планира да продаде акциите си и заедно със сина си Данаил да се оттеглят след края на сезона.

Вече е почти сигурно, че и тази година ЦСКА няма да е шампион и това стана ясно след шокиращата загуба снощи от Пирин на стадион "Васил Левски" с 1:2. Така разликата хс Лудогорец на върха още след този уикенд може да мине 10 точки.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ЗОРО
преди 2 седмици

ПАПАЗКИ Е НЕРЕЗ ТИКВАТА РЕСТАВРИРА МУТРИТЕ ОБИЧАТ СЕ СЪС ШИШИ И СЕ НАДЯВА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА Е ЕДНОЛИЧЕН ФЕОДАЛ НО НЯМА ДА МУ МИНЕ НОМЕРА ЗАБРАВЯ ЧЕ ОСТАРЯВА И ЗАТАПЯВА ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ НАРОДА СКОРО ЗА ВИНАГИ

Откажи