Решено е! Денят на Страшния съд за Манчестър Сити дойде

Какво казаха шефовете на Висшата лига на Англия

Решено е! Денят на Страшния съд за Манчестър Сити дойде | StandartNews.com

Изпълнителният директор на Висшата лига Ричард Мастърс коментира ключов казус около Манчестър Сити. Той беше попитан дали е справедливо, че „гражданите“ могат да спечелят четвърта поредна титла в лигата през този сезон, когато клубът  е изправен пред повече от 100 предполагаеми нарушения на финансовите правила.

„Не можем да коментираме случая, датата (на заседанието) е определена. Случаят ще се разреши от само себе си в един момент в близко бъдеще“, обясни Ричард Мастърс, който също така защити служителите на лигата на фона на коментарите от страна на Нотингам Форест след загубата миналия уикенд от Евертън.

„Има възможност за справедливи коментари, но ние сме разочаровани, когато се правят изявления, намесващи реферите защо са взели решения. Случаят е част от разследване. Не можем да коментираме това. Английските съдии вършат много добра работа. Знаем, че ВАР трябва да се подобри и част от това е надграждането на правилата, така че да има повече пространство за комуникация с феновете. Искаме да подобрим ситуацията за феновете“, увери Мастърс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи