Рене: Поговорих с Бербатов и резултатът е налице

Спецът е сигурен, че българинът ще остане в клуба и след януари

Рене: Поговорих с Бербатов и резултатът е налице | StandartNews.com

Лондон. Новият мениджър на Фулъм Рене Мюлентсийн остана доволен от представянето на Димитър Бербатов въпреки загубата с 1:2 от Тотнъм. Специалистът заяви, че е провел разговор с българина, като добави, че промяната в представянето на нападателя е била очевидна.

От началото на сезона Бербатов не успява да покаже най-доброто от себе си, а в последните дни усилено се говори, че бившият ни национал не е щастлив на "Крейвин Котидж" и ще търси трансфер още през зимата. Снощи обаче Бербатов бе сред най-добрите на терена и записа хубава асистенция за гола на "котиджърс".

"Мисля, че Бербатов бе фантастичен. Поведе нападението фантастично. Знам много, много добре на какво е способен Димитър, защото работих с него в Манчестър Юнайтед дълго време", каза Мюленстийн след двубоя с "шпорите".

"Поговорих си с Бербатов добре няколко пъти. Той е футболист, който много държи на този клуб,. Мисля, че това е очевидно предвид представянето му срещу Тотнъм", добави наследникът на Мартин Йол.

"Не мисля, че ще си тръгне през зимата. Изобщо. Не съм чел или чувал какво точно е казал Бербатов. Но ако някой го познава, това съм аз. Само вижте представянето му от тази вечер и ми кажете, че не иска да играе за клуба. Ако продължи да показва това ниво, ще е един от тримата най-добри футболисти във Висшата лига", каза мениджърът на Фулъм.

На въпрос дали вижда светлина в тунела и дали Фулъм може да избегне изпадането от Висшата лига, Мюленстийн заяви: "Да. Без капка съмнение".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай