"Реал" е импотентен, изригна Стоичков

Камата предрече "Златна топка" за Франк Рибери

"Реал" е импотентен, изригна Стоичков  | StandartNews.com

Христо Стоичков се изказа доста остро към треньора Карло Анчелоти след победата на "Барса" с 2:1 в "Ел Класико".

"Дузпата е най-малкият проблем на "Реал" в случая. Карло Анчелоти разочарова с решенията, които взе. Той трябваше да експериментира в дните преди мача, а не в него. В продължение на много минути видях един "Реал", който бе импотентен и безидеен", добави Камата в интервю за радиата "Онда Серо" и "Марка". "Меси определено не се намира в своя най-добър момент от сезона. Той пътува много до Аржентина за мачовете на националния отбор и смятам, че е изморен. Няма да скрия, че Виктор Валдес ми хареса много в дербито. Смятам, че той е един от най-добрите вратари в света", добави Камата.

"Няма да е изненада, ако Франк Рибери спечели "Златната топка", това каза Христо Стоичков. Легендата на българския футбол добави, че французинът е достоен кандидат. "В никакъв случай не изключвам възможността Лионел Меси отново да спечели това отличие", добави още Ицо, който взе награда през 1994 г.

ФИФА сви кандидатите за отличието от 50 до 23-ма. Най-много представители има "Байерн" - Лам, Швайнщайгер, Мюлер, Нойер, Рибери и Робен. С тях битка ще водят Бейл, Суарес, Кавани, Фалкао, Азар, Ибрахимович, Иниеста, Шави, Йозил, Левандовски, Меси, Тиаго Силва, Неймар, Пирло, Ван Перси, Роналдо и Яя Туре. Името на победителя ще бъде обявено на 13 януари на церемония в Цюрих.

Бе определена и десетката за треньор на годината - Карло Анчелоти (ПСЖ, "Реал" М), Рафаел Бенитес ("Челси", "Наполи"), Антонио Конте ("Ювентус"), Висенте дел Боске (Испания), Сър Алекс Фъргюсън ("Манчестър Юн"), Юп Хайнкес ("Байерн"), Юрген Клоп ("Борусия" Д), Жозе Моуриньо ("Реал" М, "Челси"), Луиш Фелипе Сколари (Бразилия), Арсен Венгер ("Арсенал"). Победителят също ще бъде обявен на церемонията в Цюрих.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай