Вторник,

Разкриха го! Ето новият акционер в ЦСКА

От: Владислав КОЛЕВ -
2303
Разкриха го! Ето новият акционер в ЦСКА
A
A
A

ЦСКА обяви промени в собствеността на клуба. Фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука" придоби 40% от акциите на "червените", което означава, че ще разполага с толкова, колкото има и Гриша Ганчев. Останалите 20% са притежание на Христо Стоичков.

В ръководството на ЦСКА влиза и нов изпълнителен директор - Стоян Орманджиев. От "Армията" са категорични, че първи приоритет остава построяването на нов модерен стадион.В четвъртък от 10:00 часа Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция.

"40% от акциите на най-великия футболен клуб в България стават собственост на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. В оперативното ръководство на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен директор – Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и професионалист, който от дълги години работи в сферата на футбола."

Първи приоритет на новото ръководство остава построяването на новия модерен стадион, който напълно да отговаря на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде направен с тази кауза, приета присърце от всички акционери в ЦСКА. Предвид огромния обществен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция утре (23.02.23 г.) в 10:00 ч. в залата за пресконференции на ст. „Българска армия“. Всички журналисти са добре дошли! За нашите фенове ще излъчваме събитието на живо в YouTubе.", написаха от клуба.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com