Рангелов отказа да яде

Рангелов отказа да яде | StandartNews.com

Рангелов отказа да яде и се скри в стаята си, след като разбра, че ще почива от 4 до 6 седмици, разкри треньорът на "Люцерн" Карлос Бернегер пред швейцарските медии.

"Той го изживява тежко. След като мина прегледите и разбра положението Димитър се прибра в хотела в Марбея. Той стоя там с часове. Пропусна и вечерята. Предположихме, че е заспал и не искахме да го тормозим", разказа треньорът.

"Това е голяма загуба за нас. Рангелов ще пропусне първите няколко мача, но съм сигурен, че той ще е амбициран да се включи на пълна скорост щом се оправи", допълни Бернегер.

Бях модел, хвали се Благо в Русия

Следя модните тенденции, преди време бях модел в България, обяви Благой Георгиев в интервю за "Чемпионат.com". "Рекламирах предимно костюми, но заради натоварения график сега, вече нямам време", похвали се още халфът на "Амкар". Георгиев обяви, че в у нас заплатите на играчите са прекалено малки. "Може би около 5000 долара. Естествено, няма място за сравнение с Русия. Толкова, колкото се плаща тук, не дават никъде по света. Може би само в Англия. Имам приятели, които играят в Испания и Италия. Дори те се оплакват, че взимат малки заплати, при това ги бавят с по 2-3 месеца", каза Благо. "Не ми е скучно в Перм. Най-важното е, че съм заедно със семейството си - жена ми и двете ни деца. Единственият проблем тук е, че е много студено", добави Благо. Георгиев допълни, че е изключено след края на кариерата му да стане мениджър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай