Радост в "Ливърпул", наградиха тима с почивка

Радост в "Ливърпул", наградиха тима с почивка | StandartNews.com

В "Ливърпул" най-после могат да пият по една бира, тъй като получиха два свободни дни. Тимът беше принуден да изиграе три мача за седмица, което е прекалено дори за календара в Англия. Така "червените" ще могат да съберат сили за гостуването на "Суонси".

„Играчите имат два дни почивка,след всичко което вложиха досега", похвали се мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс пред официалния сайт на клуба.

„Футболистите заслужават това след усилията, които вложиха, за да се намираме на позицията в момента. Но след това ще се възстановим и ще сме готови да започнем отново", закани се той

Четвъртфиналният сблъсък в неделя срещу "Блекбърн" (0:0)  беше третият от трите срещи на „Анфийлд" в продължение на една седмица за "червените", които са изиграли общо 46 мача през този сезон.

"Манчестър Сити" бяха надвити драматично за първенство по-рано през седмицата, докато три дни по-късно с "Бърнли" нямаше проблеми. Отборът на Роджърс не е победен 12 поредни двубои за шампионата, като мениджърът се надява серията да продължи и срещу "Суонси".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай