Радост за Левски! Сините нокаутираха ПАОК

Левски стигна до ключово равенство 1:1 на реванша в Солун

Радост за Левски! Сините нокаутираха ПАОК | StandartNews.com

Заслужена радост за Левски! Сините напипаха ПАОК в точния момент и отстраниха солидния гръцки тим. След победа с 2:0 в първия мач, Левски стигна до равенство 1:1 в реванша в Солун и постигна еднто малко футболно чудо!

Атмосферата на стадион "Тумба" в Солун беше такава, за каквато говореха футболисти, фенове и журналисти през последните дни. Димки, факли и опиянени от страст фенове на "черно-белите"

Въпреки това, Левски нанесе своя удар! След груба грешка на защитата на ПАОК, топката се озова в Роналдо, който в 25-та минута откри резултата!

Така задачата на гърците вече ставаше много трудна. Отчаяните домакини поискаха дузпа в своя полза с идването на 39-ата минута.

Патрик-Габриел Галчев блокира центриране с коляно, но след това топката се докосна и в неговата ръка. Не последва сигнал от съдията.

До почивката Левски удържа отличния резултат.

Гърците обаче успяха да изравнят! Това стана в 56-та минута с попадение на Данташ.

Левски обаче успя да успокои играта във важните следващи минути. И получи голямо предимство - ПАОК остана с 10 души ва терена, след червен картон на Аугусто.

Въпреки това ПАОК натисна сериозно в края на мача. Това обаче не бе достатъчно. Даже ПАОК остана с 9 души, след нов червен картон на техен изнервен играч.

На практика в този момент всичко изглеждаше приключило, а в края сините дори изпуснаха победата.. Левски заслужено отива в третия квалификационен кръг на Лигата на нациите !.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай