„Пума“ с уникални бутонки на пазара

„Пума“ с уникални бутонки на пазара  | StandartNews.com

Херцогенаурах. Днес на пазара „Пума" пуска най-новите си бутонки - evoPOWER, които ще бъдат носени от звезди като Сеск Фабрегас, Марко Ройс и Марио Балотели.

Моделът е направен, за да подобри удара върху топката и да оптимизира силата и точността му.
За направата на evoPOWER e използвана най-напредналата технология.

Фабрегас и Ройс помогнали на „Пума" за тестването на новата обувка, за да изпробват подобренията на бутонката.

Звездата на Барселона Фабрегас казва за тях: „Обувките са различни от тези, които съм носил досега, те са много по-подвижни. Начина, по който прилягат на крака ти, ти помага да ритнеш топката по-силно и точно".

Нападателят на Борусия Дортмунд Марко Ройс споделя мнението си за новите „Пуми": Далечните удари са много важна част от моята игра. Футболна обувка като evoPOWER, с която се максимализира силата на удара, би изиграла важна роля в представянето ми на терена. Тя ми дава много повече увереност".

Марио Балотели пък ги коментира така: „Аз съм нов в семейството на „Пума", но обувките, които те произвеждат, ме накараха да сключа сделка с тази марка. Впечатлих се от evoPOWER още на първата тренировка, която проведох с тях. Не съм виждал по-добри обувки. Това, което казва „Пума" за тях, е вярно - гъвкавостта им помага за силата и точността на удара".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай