ПСЖ взима Роналдо ако Меси откаже

Мбапе сигурен за напускането си през лятото

ПСЖ взима Роналдо ако Меси откаже | StandartNews.com

Шефовете на Пари Сен Жермен ще активират операция по привличането на Кристиано Роналдо в случай, че Килиан Мбапе напусне отбора в края на сезона, съобщава „Le Parisien“.

Изправени пред сложната ситуация с Лионел Меси и Барселона, от френския клуб биха потърсили португалеца за своя франчайз играч и могат да му предложат заплата от малко над 30 милиона евро на сезон.

В Пари Сен Жермен вече мислят за планирането на следващия сезон. Предвид слуховете за евентуалното напускане на Килиан Мбапе, парижани със сигурност ще искат да привлекат някой измежду Лионел Меси или Кристиано Роналдо.

Португалецът има още година до края на договора си с клуба от Торино, но предвид последните разочарования в Шампионска лига е много вероятно двете страни да се разделят в края на сезона.

От Ювентус е много вероятно да искат в евентуалната сделка между двата клуба да бъде включен Мауро Икарди, тъй като „бианконерите“ не крият своя интерес към аржентинския нападател.

Суперагентът Жорже Мендеш може да има ключова роля в трансфера на Кристиано Роналдо в ПСЖ. Добрите отношения между Мендеш и президента на парижани Насер Ал-Келайфи биха могли да улеснят преговорите между двете страни и да поставят вълнуващ проект на масата.

Жорже Мендеш изигра ключова роля при пристигането на Анхел Ди Мария в Париж от Манчестър Юнайтед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай