Последният Туит на Коби е за ЛеБрон

Искат изтегляне на №24 от всички отбори в НБА в памет на звездата

Последният Туит на Коби е за ЛеБрон | StandartNews.com

Последното съобщение на Коби Брайант в Туитър преди трагичната му гибел в катастрофата с хеликоптер е било за ЛеБрон Джеймс.

Трагедията се случи точно след като ЛеБрон Джеймс изпревари Коби във вечната класация на реализаторите в НБА, заемайки третото място. Именно с това събитие е свързан и последното съобщение в Туитър акаунта на Черната мамба преди смъртта му. В него той поздравява ЛеБрон за постижението и му казва, че продължава да дърпа играта напред. То завършва с „Респект, братко“. Това е и поредното доказателство за класата на Коби.

Трагичната смърт на Коби Брайант помрачи всички срещи в НБА, които трябваше да се игрят в неделя вечер. Програмата продължи, но беше видно, че на никой не му се играе. Кайри Ървинг напусна "Медисън Скуеър Гардън" след новината за трагичната смърт на Коби Брайант, и не се върна за мача на Бруклин срещу Ню Йорк Никс.

Ървинг и Коби бяха особено близки, въпреки че не са играли заедно. Пол Джордж призова мачовете да спрат.

Доста от работещите около НБА анализатори и коментатори също заявиха, че им е изключително трудно да продължат. Преди двубоите играчи и треньори, и фенове, плачеха в залите.
Всички срещи започнаха с почит към Коби по един или друг начин. В повечето случаи отборите умишлено оставяха топката 24 секунди за грешка, или 8 секунди в задно поле, заради номерата на Брайънт - 8 и 24. Трей Йънг излезе с №8 на своя екип за мача на Атланта.

Младият талант на Маями Тайлър Хиро призова всички отбори в НБА да изтеглят №24 от употреба.

Фенове се събираха цяла вечер около Стейпълс сентър в Лос Анджелис. Там тази нощ се състояха и музикалните награди Грами...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай