Попангелов откри ски сезона на Боровец

Попангелов откри ски сезона на Боровец | StandartNews.com

Боровец откри част от ски зоната за туристи. Банерът „Borovets is Open" скъса легендарният български скиор Петър Попангелов младши с помощта на част от младите надежди от ски клуб „Боровец" с първата седалка на лифт „Ястребец Експрес".

Пепи и най-нетърпеливите скиори и сноубордисти „подкараха" сезона на писта „Попангелов".
Диджей и хубава музика подгряваха настроението на гостите в курорта през целия ден.

Отворени писти, както за дневно, така и за нощно каране.

Кабина "Ястребец" и четириседалков лифт "Ситняково Експрес" бяха на разположение на всички любители на планината, независимо дали бяха със ски и сноуборд или просто бяха решили да се разходят в снежна Рила!

Сезон 2015/2016 започна с нови и по-разнообразни условия за лифт карти. Възрастта на децата, които ще ползват безплатно съоръженията в курорта през целия сезон, се вдига до 7 ненавършени години. Цените на детските карти стават 30 лева на ден. Лицата между 12 и 22 години, както и тези над 65 години ще ползват специални, много по-изгодни цени на лифт карти. Всички тези усилия и предложения целят да стимулират спортуването по всяко време и във всяка възраст.

Отдавна чакана новост са и семейните лифт карти, които позволяват на семейства с до 3 деца да ползват 20% намаление от стандартната цена на каса за възрастни. Това предложение е приложимо за полудневните лифт карти, както и за картите за 1, 2 и 6 непоследователни дни.

И този сезон ще предоставим безплатни лифт карти на всички ученици и деца от детските градини в Община Самоков, както и на състезателите от всички местни спортни клубове, независимо от спорта, който упражняват.

Зимната приказка в Боровец започна! Откриването на ски зоната вече е факт! Не изпускай! Спускай по любимите писти в Боровец!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай