"Плейбой" отказа да клекне пред Неймар

"Плейбой" отказа да клекне пред Неймар | StandartNews.com

Бразилското подразделение на "Плейбой" обяви, че няма никакво намерение да изтегли юнския си брой. Това стана часове, след като Неймар обяви, че е осъдил издателите. "Докато не получим официално разпореждане от властите, няма да предприемем нищо. Освен това вече сме предприели стъпки за обжалване", обяви главният редактор Сержо Хавиер. Неймар скочи на хората на Хю Хефнер заради Патрисия Жордане, която е на корицата. Тя твърди, че имала любовна афера с него. "Ние не сме първите, които тиражират тази история. Тя се появи първо на две други места. Бяхме заинтригувани и решихме да се възползваме от нея", продължи Хавиер. Самата Патрисия продължава да обикаля страната и да рекламира "Плейбой". "Тя има договор и го изпълнява съвестно. Това кой ще бъде на корицата, решаваме ние", допълни Хавиер часове преди 1/8 финала с Чили.

Неймар и компания бяха посрещнати с песни и танци от 2000 фенове в Бело Оризонте, където ще се изправят срещу чилийците. 600 от тях бяха облечени в костюми на Хълк.

Медиите пък свалиха шапка на 86-годишна баба. Тя пропътува 2400 км, за да види на живо последната тренировка в Терсеполис. Франсиска де Соуса Барбоса успя да стигне до автобуса и да отправи въздушни целувки към Сколари и компания. "Това бе мечтата ми. Националният отбор е страст!", обяви бабата, чието начинание е било финансирано от дъщеря й. Фред пък се извини на чилийците за груби шеги по техен адрес. Оказа се, че някой му е направил фалшив профил в Туитър. Освен това той разкри, че е хапал Марсело като Суарес, защото загубил бас с Неймар. Нападателят обаче втрещи журналистите, след като започна да тренира дузпи. "Така ли ще се класираме", питат медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай