Плажния тенис с шоу на покрива на „Сердика Център”

Плажния тенис с шоу на покрива на „Сердика Център” | StandartNews.com

София. Плажната фиеса на покрива на мол "Сердика Център" се оказа генерална репетиция за европейското първенство по плажен тенис в Брайтън (Вбр), което започва на 9 август.

Организираната от домакините и Българската федерация по тенис демонстрация показа още веднъж, че за новия и атрактивен спорт няма възрастови ограничения като на корта излязоха националния състезател до 12 години Симеон Костов и един от доайените в спортната журналистика Тодор попов.

Интерес предизвика и срещата ,в която за първи път хванаха ракетите за плажен тенис Ивайло Трайков и Илия Кушев към които се присъединиха Христина Балинска, Йоана Гочева и Деси Тенекеджиева. Те получиха и комплиментите на мол Сердика и Домейн Бояр. Катерина Генова, която вчера демонстрира отлична форма, тази сутрин замина за острова. Там заедно с Лазарина Стефанова ще сформират първата ни женска двойка на първенството на континента. Стефанова, заедно с Петър Кирилов и Росен Ненчев,които са националите ни при мъжете, проведоха специална подготовка в Италия. От там заминават директно за Англия, като към тях ще се присъединят и вторите ни двойки Арсова - Митева и Буюклиев – Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай